Reparatie inplannen » Wie zijn wij

Welkom op de website van KC Witgoed.

KC Witgoed is een witgoed reparatie bedrijf, dat reparaties verzorgt aan wasautomaten, wasdrogers en vaatwassers. Kwaliteit en snelheid zijn de steekwoorden. Wij weten net als u dat u niet dagen zonder een werkende wasmachine kunt. De wasmanden met vuile was puilen al snel uit en daar zit u niet op te wachten. Daarom proberen wij u altijd zo snel mogelijk te helpen. Vaak dezelfde dag nog als het kan.

Bij reparaties maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Deze zijn duurzamer en veroorzaken minder storingen.

KC Witgoed werkt ook in opdracht van grote keukenbedrijven, om voor hen diverse keukenapparaten te installeren en in te bouwen.

KC Witgoed kan dus ook de inbouw van uw nieuwe vaatwasser verzorgen. Tevens kunnen wij nieuwe keukenapparatuur leveren, als ook wasautomaten en wasdrogers. Wij leveren enkel degelijk witgoed, dus geen goedkope B-merken. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Is uw defecte witgoed niet meer te repareren, of worden de reparatiekosten te hoog, dan kunt u bij ons eventueel nieuwe apparaten aanschaffen. Tevens kunnen wij u goed adviseren welke apparaten goed zijn, en welke apparaten het beste aan uw eisen voldoen. Door onze jarenlange reparatie ervaring aan diverse witgoedapparaten weten wij als geen ander welke merken u beter links kan laten liggen. En welke merken natuurlijk wel voldoende scoren.

Neem vrijblijvend contact met ons op.